برای گرفتن تیزی لبه های ورق و پخ زدن از دستور بریدن گوشه استفاده می شود. همانطور که از آی آن مشخص است، این دستور شباهت بسیار زیادی به دستور Fillet/Chamfer دارد اما بسیار ساده تر از آن است. برای اجرای این دستور کافی است روی آیکن آن کلیک کرده و سپس یک گوشه را انتخاب کنید. همانگونه که ملاحظه می شود، مستطیل اول Break Corner Option مختص انتخاب گوشه های موردنظر است. در قسمت بعدی نوع برش Break Type مشخص می شود که حالت Chamfer  یا Fillet باشد. در قسمت آخر نیز ابعاد Distance برش گوشه تعیین می شود. لازم به ذکر است که امکان تعیین زاویه و اندازه های متغیر مانند دستور Fillet/Chamfer وجود ندارد. البته از این دو دستور نیز می توان در بخش ورقکاری استفاده کرد.



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها